15 Shkurt 2023, 01:34

Bashkëshorti iu puth me këngëtarin, martesa e Chiara Ferragnit në krizë

XING

Bashkëshorti iu puth me këngëtarin, martesa e Chiara Ferragnit

Puthja e këngëtarit Fedez me Rosa Chemical në Sanremo bëri xhiron e rrjetit. Bashkëshortja e Fedez, Chiara Ferragni mbeti pa fjalë.

Bashkëshorti iu puth me këngëtarin, martesa e Chiara Ferragnit

Menjëherë pas puthjes, ajo pati një reagim kundër dhe pamjet u komentuan gjatë.

Bashkëshorti iu puth me këngëtarin, martesa e Chiara Ferragnit

Tani thuhet se çifti po përjetojnë një krizë në martesën e tyre.

Bashkëshorti iu puth me këngëtarin, martesa e Chiara Ferragnit

Shtojmë dhe faktin se që prej asaj nate nuk kanë publikuar asgjë bashkë.

Bashkëshorti iu puth me këngëtarin, martesa e Chiara Ferragnit

Bashkëshorti iu puth me këngëtarin, martesa e Chiara Ferragnit