20 Gusht 2023, 13:56

Britney Spears fotografohet e dëshpëruar pas ndarjes nga bashkëshorti

XING

Britney Spears fotografohet e dëshpëruar pas ndarjes nga

Britney Spears ka konfirmuar ndarjen nga bashkëshorti Sam Asghari. Këngëtarja është fotografuar në mesnatë duke blerë një pije limonadë.

Në fotot nga DailyMail.com, Britney duket e dëshpëruar, e veshur me një pulovë, pa reçipeta, xhinse të zeza të shkurtra dhe sandale.

Britney Spears fotografohet e dëshpëruar pas ndarjes nga

Ajo doli nga restoranti së bashku me ekipin e saj të sigurisë në mesnatë.

Këngëtarja  41 vjeçare, po divorcohet nga Asghari pas vetëm një viti martesë.

Britney Spears fotografohet e dëshpëruar pas ndarjes nga

Britney Spears fotografohet e dëshpëruar pas ndarjes nga