27 Tetor 2022, 17:53

Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodriguez blenë shtëpinë më të shtrenjtë në Portugali

XING

Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodriguez blenë shtëpinë më

Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodriguez kanë blerë një pronë në rajonin e Cascais të Portugalisë dhe vlera e vilës së tyre të re është rreth 11 milionë euro, por me rimodelimin dhe të gjithë ndërtimin, ajo arrin një çmim prej 21 milionë dollarësh.

Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodriguez blenë shtëpinë më

Rezidenca e yllit portugez është shtëpia më e shtrenjtë në Portugali dhe tani është në ndërtim e sipër, ndaj ka të ngjarë që Georgina Rodriguez dhe Cristiano ta hapin në fillim të vitit 2023 pronën e tyre ekskluzive në Quinta da Marinha, një nga zonat më prestigjioze të banimit të e ashtuquajtura Riviera Portugeze, e cila përfshin qytetet e bukura të Cascais, Estoril dhe Sintra.

Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodriguez blenë shtëpinë më

Shtëpia përfshin kopshte dhe një pishinë përrallore.

Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodriguez blenë shtëpinë më