22 Qershor 2023, 17:11

Cristiano Ronaldo paints his toenails and cracks the comments

Cristiano Ronaldo lyen thonjtë e këmbëve dhe plasin komentet

XING

Cristiano Ronaldo lyen thonjtë e këmbëve dhe plasin komentet

Georgina Rodriguez postoi foto nga pushimet familjare me Ronaldo-n dhe fëmijët e tyre, mirëpo të gjithëve u ka marr vëmendjen këmbët e Ronaldos.

Cristiano Ronaldo lyen thonjtë e këmbëve dhe plasin komentet

Njerëzit kanë nisur të komentojnë duke i kërkuar edhe “llogari” Ronaldo-s për lyerjen e thonjve.

Por ka një arsye pse Ronaldo e bën këtë.

Cristiano Ronaldo lyen thonjtë e këmbëve dhe plasin komentet

Kjo është një zgjedhje e ndërmarrë nga shumë sportistë si masë mbrojtëse.

Shumë atletë të mirë e bëjnë këtë për të mbrojtur thonjtë e tyre nga myku dhe bakteret kur janë të mbërthyer në këpucë të djersitura për orë të tëra.