21 Shtator 2023, 00:35

E pabesueshme/ Mundësi legjendar i Wrestling ndryshon gjininë

XING

E pabesueshme/ Mundësi legjendar i Wrestling ndryshon gjininë

Mundësi legjendar i WWE, Gabbi Tuft ka ndërruar gjininë e tij duke u kthyer në femër. Tuft debutoi me emrin Tyler Reks në vitin 2009 në këtë sport ndërsa sot është kthyer në një fenomen në rrjetin social TikTok.

E pabesueshme/ Mundësi legjendar i Wrestling ndryshon gjininë

Atëherë ai peshonte plot 127 kilogramë, me një trup muskuloz e të lakmuar nga të gjithë sportdashësit, por papritur ndryshoi gjininë e tij.

E pabesueshme/ Mundësi legjendar i Wrestling ndryshon gjininë

Ish-mundësi i WWE tha në deklaratën e tij të fundit se: “Mundësi 127 kilogramësh dhe bodybuilderi që të tjerët shikonin në ekran apo live në sallat e tejmbushura të këtij sporti aq shumë të dashur, kur shihej para pasqyrës ishte një tjetër person.”

E pabesueshme/ Mundësi legjendar i Wrestling ndryshon gjininë

E pabesueshme/ Mundësi legjendar i Wrestling ndryshon gjininë