16 Mars 2023, 17:06

Georgina bën mes lotësh rrëfimin prekës: Ishte momenti më i keq i jetës sime

XING

Georgina bën mes lotësh rrëfimin prekës: Ishte momenti

Georgina Rodriguez ka rrëfyer mes lotësh momentin kur humbi fëmijën e saj duke e quajtur "momentin më të keq të jetës". Kjo ndodhi vitin e kaluar kur Georgina lindi binjakë, me vetëm një të mbijetuar.

Georgina bën mes lotësh rrëfimin prekës: Ishte momenti

“Prioriteti im tani janë familja dhe fëmijët e mi”, tha Rodriguez në sezonin 2 për serialin e saj dokumentar "I Am Georgina".

Edhe pse jeta është “e vështirë”, 29-vjeçarja është e vetëdijshme se duhet të ecë përpara. “Jeta vazhdon”, tha ajo e prekur. “Kam arsye për të ecur përpara dhe për të qenë e fortë”.

Georgina bën mes lotësh rrëfimin prekës: Ishte momenti

Në prill 2022, Rodriguez dhe Ronaldo njoftuan lindjen e një vajze të quajtur Bella, por ata po linin pas vëllanë e saj binjak.

"Me pikëllimin tonë më të thellë duhet të njoftojmë se djali ynë ka ndërruar jetë. Është dhimbja më e madhe që çdo prind mund të ndiejë", njoftoi çifti në Instagram në atë kohë." Vetëm lindja e vajzës sonë na jep forcën për ta jetuar këtë moment me pak shpresë dhe lumturi."

Georgina bën mes lotësh rrëfimin prekës: Ishte momenti

Çifti gjithashtu deklaroi se të dy ishin të shkatërruar ndërsa vazhduan me një shënim për djalin e tyre të ndjerë. "Djali ynë, ti je engjëlli ynë. Ne do të të duam gjithmonë."

Georgina bën mes lotësh rrëfimin prekës: Ishte momenti