14 Nëntor 2023, 16:41

Gordon Ramsay bëhet baba për herë të gjashtë

XING

Gordon Ramsay bëhet baba për herë të gjashtë

Shefi i njohur i kuzhinës Gordon Ramsay është bërë baba për herë të gjashtë. 57-vjeçari është bërë me djalë, të cilit i ka vendosur emrin Jesse James. Me të gjashtin, shefi i kuzhinës e ka mbyllur me fëmijët. Këtë e tregon edhe me anë një postimi në rrjetet sociale.

“3 djem dhe 3 vajza… U krye”, shkroi ai.

Ramsay është martuar me Tana, autore librash gatimi.