25 Tetor 2023, 08:49

I komentuan formën e kokës së djalit, reagon ashpër Paris Hilton: Njerëz të sëmurë

XING

I komentuan formën e kokës së djalit, reagon ashpër Paris

Paris Hilton i është përgjigjur komentuesve që kanë tallur madhësinë e kokës së djalit të saj, duke i quajtur ata si ‘të sëmurë’ dhe duke deklaruar se foshnja e saj është ‘përsosmërisht e shëndetshme’.

I komentuan formën e kokës së djalit, reagon ashpër Paris

Hilton u bë nënë në janar 2023, pas një lidhjeje katërvjeçare me Carter Reum dhe një fejesë dyvjeçare. Miliarderja postoi foto me djalin Pheonix pak ditë më parë, por komentet flisnin vetëm për kokën e vogëlushit.

I komentuan formën e kokës së djalit, reagon ashpër Paris

“Ka disa njerëz të sëmurë në këtë botë. Engjëlli im është krejtësisht i shëndetshëm”, tha Paris Hilton. “Dhe po, sigurisht që ai ka qenë te një mjek, ai thjesht ka një tru të madh”, shtoi ajo.

I komentuan formën e kokës së djalit, reagon ashpër Paris