10 Shtator 2022, 17:33

Ish-partneri i lutet të rikthehen, por shihni ç'bën Emily Ratajkowski

XING

Ish-partneri i lutet të rikthehen, por shihni ç'bën Emily

Emily Ratajkowski u nda nga Sebastian Bear-McClard, pas katër vitesh martesë. Arsyeja e ndarjes ishte tradhtia. Një burim i afërt tha për Page Six se Sebastiani, producent filmash, është një “tradhtues serial”.

Ish-partneri i lutet të rikthehen, por shihni ç'bën Emily

Burime pranë dyshes kanë treguar se ai pretendon se është penduar dhe i ka kërkuar disa herë modeles të rikthehen. Sebastiani duket i dëshpëruar, por nga ana tjetër për Emilyn nuk ka kthim pas.

Ish-partneri i lutet të rikthehen, por shihni ç'bën Emily

Ajo dërguar në Gjykatë letrat e divorcit pasi për të gjithçka ka marrë fund.

Burimi: Page Six

Ish-partneri i lutet të rikthehen, por shihni ç'bën Emily

Ish-partneri i lutet të rikthehen, por shihni ç'bën Emily

Ish-partneri i lutet të rikthehen, por shihni ç'bën Emily

Ish-partneri i lutet të rikthehen, por shihni ç'bën Emily

Ish-partneri i lutet të rikthehen, por shihni ç'bën Emily