13 Shtator 2022, 13:10

Kanye West e shpalli të vdekur, Pete Davidson hakmerret dhe shfaqet i veshur si ai në 'Emmy Awards'

XING

Kanye West e shpalli të vdekur, Pete Davidson hakmerret dhe shfaqet i

Mbrëmjen e djeshme, Pete Davidson bëri një paraqitje surprizë në Emmy Awards 2022 për të prezantuar çmimin ‘seriali më i mirë komedi’.

Kanye West e shpalli të vdekur, Pete Davidson hakmerret dhe shfaqet i

Komediani u shfaq i veshur me një kostum që Kanye West e kishte veshur disa vite më parë. 28 vjeçari kishte veshur një xhaketë gri me pantallona të së njëjtës ngjyrë dhe syze dielli të bardha, një veshje pothuajse identike me atë të veshur më parë nga West në vitin 2019.

Kanye West e shpalli të vdekur, Pete Davidson hakmerret dhe shfaqet i

Veprimi i tij duket si kundërpërgjigje ndaj sulmeve që ka marrë nga Kanye, i cili pasi Kim dhe Deve deklaruan ndarjen, e shpalli komedianin të vdekur.

Kanye West e shpalli të vdekur, Pete Davidson hakmerret dhe shfaqet i

Kanye West e shpalli të vdekur, Pete Davidson hakmerret dhe shfaqet i