19 Gusht 2023, 17:52

Ozuna tradhton bashkëshorten, zbulohet lidhja jashtëmartesore me aktoren e filmave për të rritur

XING

Ozuna tradhton bashkëshorten, zbulohet lidhja jashtëmartesore me

Këngëtari portorikan Ozuna, i cili është në një martesë disavjecare me bashkëshorten e tij Taina, dyshohet se ka tradhtuar partneren me një aktore të filmave për të rritur.

“Një lidhje që vazhdon prej tetë muajsh e bazuar në gënjeshtra”, deklaroi gazetari Jordi Martin, i cili gjithashtu guxoi të shfaqte bisedat në një aplikacion mes këngëtarit dhe të resë, e cila quhet Claudia Bavel.

“Ndihem e mashtruar, kemi pasur plane për të ardhmen, kam rënë në dashuri me të dhe ndihem shumë e  tradhtuar prej tij”, tha Bavel e cila shprehet për mediat e huaja se ajo planifikonte të krijonte familje me këngëtarin.

Ozuna tradhton bashkëshorten, zbulohet lidhja jashtëmartesore me