23 Korrik 2023, 17:14

The popular singer quits music and becomes a waitress, appearing to serve customers

Këngëtarja e njohur lë muzikën dhe bëhet kamariere, shfaqet duke i shërbyer klientëve

XING

Këngëtarja e njohur lë muzikën dhe bëhet kamariere,

E kemi parë gjithmonë duke kënduar prandaj edhe këto foto kanë habitur rrjetin. Lana Del Rey u pa duke punuar në një “Waffle House”, vend ku shërbehen waffle, në Alabama.

Këngëtarja e njohur lë muzikën dhe bëhet kamariere,

“Lana Del Rey duke punuar si kameriere në një restorant,” shkruhej në llogarinë e fansave në Instagram me një video ku dukej 38-vjeçarja prapa banakut me një uniformë blu dhe një distinktiv të verdhë.

Këngëtarja e njohur lë muzikën dhe bëhet kamariere,

Shumë foto janë shpërndarë, ku treguan këngëtaren duke bërë kafe, duke pritur në tavolina dhe duke biseduar me klientët. Ajo gjithashtu u ndal për të bërë disa foto me fansat gjatë turnit të saj në Waffle House.

Këngëtarja e njohur lë muzikën dhe bëhet kamariere,

Këngëtarja e njohur lë muzikën dhe bëhet kamariere,