30 Qershor 2023, 16:18

Kim Kardashian is terrified of turbulence, the plane makes an emergency landing

Kim Kardashian tmerrohet nga turbulencat, avioni bën ulje emergjente

XING

Kim Kardashian tmerrohet nga turbulencat, avioni bën ulje emergjente

Në episodin më të ri të “The Kardashians” ka ndodhur një moment i vështirë për Kim Kardashian, e cila do festonte ditëlindjen. Ajo së bashku me të motrën Khloe dhe miken e saj Tracy Romulus kishin planifikuar një udhëtim në Sin City për koncertin e Usher, por mesa duket, nuk e kanë arritur dot.

Kimit iu bashkua Steph Shepherd, Malika Haqq, Tracy Romulus, Olivia Pierson, Natalie Halcro, Kris Jenner dhe Khloe në udhëtimin që u ndërpre.

Gjatë udhëtimit, ata fillojnë të përjetojnë disa turbulenca dhe Kim është tmerruar. 

“Dua t’i arrij të 43-at, të lutem”, tha Kim ndërsa e motra Khloe shton: “Po bëhem pak nervoze, nuk më pëlqejnë turbulencat. Kjo nuk është mënyra se si duhet të fillojë festa”.

Piloti zbulon me altoparlant se kontrollori i trafikut ajror nuk do t’i lejojë ata të ulen në Las Vegas, ‘kështu që për fat të keq opsioni ynë i vetëm tani është të kthehemi pas’.

Avioni ka bërë ulje emergjente në Los Angeles.