22 Shtator 2022, 17:19

Mark Zuckerberg baba për herë të tretë

XING

Mark Zuckerberg baba për herë të tretë

Shefi ekzekutiv i Meta (Facebook), Mark Zuckerberg do të bëhet baba për herë të tretë. Zuckerberg njoftoi përmes rrjeteve sociale se ai dhe gruaja e tij Priscilla Chan janë në pritje të vajzës së tyre të tretë që do të vijë në jetë vitin e ardhshëm.

Mark Zuckerberg baba për herë të tretë

“Shumë dashuri. I lumtur të ndaj që Max dhe August do të kenë një motër të re vitin e ardhshëm!”, shkroi në Instagram Zuckerberg. 

Mark Zuckerberg baba për herë të tretë

Çifti ka dy vajza, Max dhe August, të lindura 2015 dhe 2017.

Mark Zuckerberg baba për herë të tretë

Chan dhe Zuckerberg u takuan në Harvard në vitin 2003 në një festë dhe janë të martuar prej një dekade.

Mark Zuckerberg baba për herë të tretë