3 Maj 2022, 10:42

Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at

XING

Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at

Pas një pushimi për shkak të pandemisë, Met Gala është rikthyer këtë vit. Numri i të ftuarve në tapetin e kuq ishte më i madh se kurrë më parë.

Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at

Met Gala u rikthye në vendin e tij tradicional të hënën e parë të majit për 2022, me temën “Në Amerikë: Antologjia e Modës” si temë të mbrëmjes.

Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at

Më poshtë ju sjellim disa nga paraqitjet më të mira të yjeve të Hollywood-it në tapetin e kuq të Met Gala 2022.

Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Kim Kardashian
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Kim Kardashian dhe Pete Davidson

Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at

Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Billie Eilish
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Travis Barker dhe Kourtney Kardashian

Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at

Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Nicki Minaj
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Emily Ratajkowski
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Khloe Kardashian
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Kylie Jenner
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Kendall Jenner
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Naomi Campbell
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Kate Moss me vajzën Lila
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Cardi B
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Dakota Johnson
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Bella Hadid
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Hailey Bieber
Mbahet Met Gala 2022: Si u veshën VIP-at
Blake Lively dhe Ryan Reynolds