22 Janar 2023, 16:43

Më në fund: Kylie Jenner zbulon portretin ëngjëllor të të birit dhe emrin e veçantë

XING

Më në fund: Kylie Jenner zbulon portretin ëngjëllor të

Pothuajse një vit pas ardhjes së tij në jetë, Kylie Jenner ka zbuluar për herë të parë emrin e të birit.

Më në fund: Kylie Jenner zbulon portretin ëngjëllor të

Ajo ka publikuar në rrjete sociale disa foto shumë të ëmbla të tij, duke e prezantuar kështu me publikun. "Aire", ka shkruar Kylie krahas fotove. Sipas "Nameberry.com", “Aire” është një emër hebraik që do të thotë “luan i Zotit”.

Më në fund: Kylie Jenner zbulon portretin ëngjëllor të

Me këtë rast Kylie jo vetëm që i ka zbuluar emrin, por dhe portretin ëngjëllor të voglit të saj.

Më në fund: Kylie Jenner zbulon portretin ëngjëllor të

Më në fund: Kylie Jenner zbulon portretin ëngjëllor të

Më në fund: Kylie Jenner zbulon portretin ëngjëllor të

Më në fund: Kylie Jenner zbulon portretin ëngjëllor të