28 Tetor 2022, 16:20

'Më vrit ose më lër shtatzënë', Megan Fox i jep të dashurit vetëm 2 mundësi

XING

'Më vrit ose më lër shtatzënë', Megan Fox i

Megan Fox është e hapur ndaj mundësisë për të zgjeruar familjen e saj me të fejuarin Machine Gun Kelly. Aktorja, 36 vjeç, komentoi një foto të artistit 32 vjeçar, në faqen e tij në Instagram, duke i thënë "ta lërë shtatzënë".

'Më vrit ose më lër shtatzënë', Megan Fox i

"Nuk ka patur kurrë kjo tokë një njeri me strukturë më të mirë kockore. Je jashtëzakonisht i pashëm. 1.95 i gjatë? Më vrit ose më lër shtatzënë. Këto janë të vetmet opsione," komentoi Fox në foton e partnerit.

'Më vrit ose më lër shtatzënë', Megan Fox i

Aktorja është nënë e djemve Journey River, 5 vjeç, Bodhi Ransom, 7 vjeç dhe Noah Shannon, 9 vjeç, me ish-bashkëshortin Brian Austin Green. Kelly (emri i vërtetë i të cilit është Colson Baker) ka një vajzë Casie Colson Baker, 13 vjeç, me ish-in Emma Cannon.

'Më vrit ose më lër shtatzënë', Megan Fox i