9 Maj 2023, 15:07

Mia Khalifa e ftuar në Universitetin e Oksfordit, jep leksion për studentët

XING

Mia Khalifa e ftuar në Universitetin e Oksfordit, jep leksion për

Aktorja libaneze e filmave për të rritur, Mia Khalifa u ftua të jepte një leksion për studentët në Universitetin e Oksfordit. Tema ishte roli i personazheve publike dhe kufijtë e privatësisë në aspektin profesional.

Mia Khalifa e ftuar në Universitetin e Oksfordit, jep leksion për

Mia ka shpërndarë disa foto nga vizita e saj në universitetin presigjioz, i themeluar në vitin 1906, dhe është shprehur se ndihet shumë e emociunuar për atë që e quan zhvillim profesional të vetes.

Mia Khalifa e ftuar në Universitetin e Oksfordit, jep leksion për

“Për mua do të jetë gjithmonë një kujtim fantastik dhe diçka që mund t’ia tregoj fëmijëve të mi në të ardhmen”, shkruan Mia Khalifa në Twitter.

Mia Khalifa e ftuar në Universitetin e Oksfordit, jep leksion për

“Falënderoj universitetin që më dha mundësinë të flas në një godinë kaq historike. Ndihem e nderuar dhe e frymëzuar për pasionin që ka ky universitet për të sjellë ndryshimin e vërtetë në botë dhe që përzgjedh një listë kaq të diversifikuar të oratorëve”, shtoi Khalifa.

Mia Khalifa e ftuar në Universitetin e Oksfordit, jep leksion për

Mia Khalifa e ftuar në Universitetin e Oksfordit, jep leksion për