11 Shtator 2022, 11:48

Modelja e njohur hap zemrën: Kam vuajtur nga ankthi kronik dhe qaja çdo ditë

XING

Modelja e njohur hap zemrën: Kam vuajtur nga ankthi kronik dhe qaja

Modella e njohur Bella Hadid ka dhënë së fundmi një intervistë për revistën iD, ku ka folur për problemet me shëndetin mendor në të shkuarën.

Modelja e njohur hap zemrën: Kam vuajtur nga ankthi kronik dhe qaja

Ajo ka treguar se vuante nga ankthi kronik dhe qante çdo ditë, por atëherë mendonte se ishte normale.

Modelja e njohur hap zemrën: Kam vuajtur nga ankthi kronik dhe qaja

"Duke u rritur, mendova se ishte normale që kisha këtë ankth kronik dhe këtë shkëputje, duke qarë çdo ditë dhe duke mos ditur se kush isha”, është shprehur modelja.

Modelja e njohur hap zemrën: Kam vuajtur nga ankthi kronik dhe qaja

Modelja e njohur hap zemrën: Kam vuajtur nga ankthi kronik dhe qaja

Modelja e njohur hap zemrën: Kam vuajtur nga ankthi kronik dhe qaja