7 Tetor 2023, 16:50

Neymar bëhet baba për herë të dytë, i vendos vajzës emrin e veçantë

XING

Neymar bëhet baba për herë të dytë, i vendos

Neymar dhe partnerja e tij Bruna Biancardi janë bërë prindër të një vajze. Lajmin e ëmbël e ka zbuluar vetë çifti me disa foto të publikuara në Instagram ku tregojnë momentet e para me princeshën e tyre emri i së cilës është Mavie.

Neymar bëhet baba për herë të dytë, i vendos

Mavie do të thotë "jeta ime".

Neymar bëhet baba për herë të dytë, i vendos

”Mavie ynë erdhi për të na kompletuar jetët tona. Mirë se erdhe bijë! Të duam shumë, faleminderit që na zgjodhe ne”, ka shkruar Bruna.

Neymar bëhet baba për herë të dytë, i vendos

Kujtojmë që Neymar ka edhe një djalë nga një lidhje e mëparshme.

Neymar bëhet baba për herë të dytë, i vendos

Neymar bëhet baba për herë të dytë, i vendos