4 Dhjetor 2023, 17:28

‘Nuk jam ndjerë kurrë si grua’, Billie Eilish pranon orientimin e saj seksual: Më pëlqejnë vajzat...

XING

‘Nuk jam ndjerë kurrë si grua’, Billie Eilish pranon

Billie Eilish ka pranuar se është biseksuale në kopertinën e “Variety Power of Women”. Billie tha se tërhiqet seksualisht nga gratë.

“E kam bërë këtë për një kohë të gjatë dhe thjesht nuk kam folur. Është emocionuese për mua sepse mendoj se njerëzit nuk e dinin, kështu që është mirë që ata e dinë.”, tha këngëtarja.

"Nuk jam ndjerë kurrë si një grua apo femër", tha Billie megjithëse e identifikon veten si “ajo”.