13 Shkurt 2023, 10:47

Rihanna shtatzënë për herë të dytë

XING

Rihanna shtatzënë për herë të dytë

Rihanna ka konfirmuar se është shtatzënë me fëmijën e saj të dytë pasi i befasoi ndjekësit më një rikthimi të saj të shumëpritur në Super Bowl të dielën.

Rihanna shtatzënë për herë të dytë

34-vjeçarja, e cila solli në jetë fëmijën e saj të parë vetëm nëntë muaj më parë, trazoi në rrjetet sociale ndërsa doli në skenë dhe fërkoi barkun para një publiku prej miliona njerëzve në Stadiumin State Farm në Glendale.

Rihanna shtatzënë për herë të dytë

Një përfaqësues i yllit konfirmoi lajmin për fëmijën menjëherë pas përfundimit të performancës.

Rihanna shtatzënë për herë të dytë

Rihanna shtatzënë për herë të dytë

Rihanna shtatzënë për herë të dytë

Rihanna shtatzënë për herë të dytë