20 Gusht 2023, 14:41

Rita Ora me bashkëshortin lahen në kuba akulli për përfitime shëndetësore

XING

Rita Ora me bashkëshortin lahen në kuba akulli për përfitime

Rita Ora ndodhet me të dashurin e saj, regjisorin Taika Waititi në Ibiza. Përmes një sërë fotosh që ka postuar, ajo rrëfen përvojën e saj të krioterapisë, një metodë e holandezit Wim Hof, e cila thuhet se ofron shumë përfitime shëndetësore.

Rita Ora me bashkëshortin lahen në kuba akulli për përfitime

Kjo metodë përdoret për të forcuar imunitetin, për të përshpejtuar metabolizmin, për të reduktuar inflamacionin, për të lehtësuar dhimbjet e muskujve, përmirëson gjumin dhe përqendrimin mendor.

Rita Ora me bashkëshortin lahen në kuba akulli për përfitime

Në mbishkrimin e fotove që ka publikuar në Instagram, Rita e konsideron këtë eksperiencë si çmenduri dhe e quan ekspertin holandes Wim Hof, si një njeri shumë të mirë.

Rita Ora me bashkëshortin lahen në kuba akulli për përfitime

Rita Ora me bashkëshortin lahen në kuba akulli për përfitime