16 Korrik 2023, 10:30

Ronaldo's salary breaks the Guinness record, the highest paid sportsman

Rroga e Ronaldos thyen rekord Guinness, sportisti më i paguar

XING

Rroga e Ronaldos thyen rekord Guinness, sportisti më i paguar

Të ardhurat e Cristiano Ronaldos e lejuan atë të hynte edhe në Librin e Rekordeve Guinness së fundmi. Sipas vlerësimeve të Forbes, për periudhën nga 1 maj 2022 deri më 1 maj 2023, shuma totale e parave të fituara (paga, shpërblimet, të ardhurat nga sponsorët dhe pjesëmarrja në projekte komerciale dhe fonde të tjera) për portugezin ishte 136 milionë dollarë.

Bazuar në këto të dhëna, futbollisti i Al-Nassr është përfshirë në Librin e Rekordeve Guinness si sportisti më i paguar në vitin 2023. Në vitin 2022, rekordin e mbante Lionel Messi 130 milionë dollarë.