7 Korrik 2023, 18:15

Shakira kërkon të takojë urgjentisht Pique-n, zbulohet arsyeja

Shakira kërkon të takojë urgjentisht Pique-n, zbulohet arsyeja

XING

Shakira kërkon të takojë urgjentisht Pique-n, zbulohet arsyeja

Para se të mbërrinte në Paris, Shakira bëri një vizitë të shkurtër në Barcelonë. Përflitet se këngëtarja është duke negociuar një takim shumë të shpejtë për një marrëveshje të re me Gerard Pique.

Dokumenti aktual parashikonte kohën që do të kalonin fëmijët me futbollistin. Por tashmë gjithçka ka ndryshuar: ish-çifti janë detyruar të negociojnë një marrëveshje të re.

Në atë dokument ishte rënë dakord që gjatë muajve të verës, Milani dhe Sasha të ndanin kohën e tyre në një proporcion 70-30 për qind mes prindërve të tyre, në favor të Gerardit.

Pritet si do të shkojë marrëveshja e re mes palëve!