9 Nëntor 2022, 13:36

Shpallet burri më seksi në botë për vitin 2022

XING

Shpallet burri më seksi në botë për vitin 2022

Chris Evans është mashkulli më seksi në botë për vitin 2022. Ylli i “The Grey Man” dhe “Captain America” i Marvel është i nderuari i këtij viti me këtë çmim nga revista "People".

Shpallet burri më seksi në botë për vitin 2022

Aktori u shpreh se mamaja e tij do gëzohet shumë nga ky lajm.

Shpallet burri më seksi në botë për vitin 2022

Evans, 41 vjeç, është ende duke u përshtatur me titullin e ri: "Mamaja ime do të jetë shumë e lumtur," thotë ai. "Ajo është krenare për gjithçka që bëj, por kjo është diçka për të cilën ajo mund të mburret me të vërtetë."

Shpallet burri më seksi në botë për vitin 2022