24 Gusht 2023, 17:39

Spikerja merr propozimin për martesë live gjatë edicionit të lajmeve

XING

Spikerja merr propozimin për martesë live gjatë edicionit të

Një spikere lajmesh ka marrë propozimin më të veçantë për martesë.  Prezantuesja nga Tenesi, Cornelia Nicholson, mendoi se po regjistronte një segment lajmesh për emisionin e fundjavës në “Local 3 News”, kur kuptoi se po prezantonte të dashurin Riley Nagel.

Spikerja merr propozimin për martesë live gjatë edicionit të

Ajo u habit teksa pa partnerin e saj, i cili gjithashtu është një spiker lajmesh, të afrohej drejt skenës duke mbajtur kutinë e unazës dhe një buqetë me lule.

Spikerja merr propozimin për martesë live gjatë edicionit të

“Do të ishte e përshtatshme të ta bëja këtë pyetje këtu, pasi këtu është vendi ku jemi takuar”, i tha ai.

Spikerja merr propozimin për martesë live gjatë edicionit të

Më pas, partneri i saj u ul në gjunjë duke i propozuar spikeres për martesë.

Spikerja merr propozimin për martesë live gjatë edicionit të