20 Shtator 2022, 17:56

Totti gjeti mesazhe, zbulohen detaje të reja nga ndarja e çiftit: Kanë prova shkatërruese

XING

Totti gjeti mesazhe, zbulohen detaje të reja nga ndarja e çiftit:

Janë publikuar të tjera detaje nga ndarja e Francesco Tottit dhe Ilary Blasit. Gazetari Roberto D’Agostino, i cili ishte i pari që publikoi lajmin për ndarjen e tyre, ka zbuluar detaje të reja rreth ndarjes së legjendës së Romës dhe prezantueses italiane.

Totti gjeti mesazhe, zbulohen detaje të reja nga ndarja e çiftit:

Ai tregoi se të dy kanë prova shkatërruese për njëri-tjetrin dhe se ish-portieri ka gjetur mesazhe në celularin e prezantueses.

Totti gjeti mesazhe, zbulohen detaje të reja nga ndarja e çiftit:

“Ata kanë qenë në krizë për të paktën pesë vjet. Kur u largua nga futbolli, Totti u dëshpërua ndërsa karriera e Ilari mori hov. Kur doli emri i Noemit, ajo i kërkoi një shpjegim Totti-t para fëmijëve më të mëdhenj, por e mohoi. Ata vendosën të ndaheshin gjithsesi duke dalë një komunikatë të përbashkët pas përfundimit të shkollës së fëmijëve. Por më pas u publikon fotot e Tottit në shtëpinë e Noemit dhe Blasi ishte shumë e inatosur”, tregoi ai.

Totti gjeti mesazhe, zbulohen detaje të reja nga ndarja e çiftit:

“Të dy, Totti dhe Ilary kanë prova shkatërruese për t’i sjellë në gjyq. Ai gjeti mesazhe ero tike në celularin e saj kur e kontrolloi. Më pas mori videon në të cilën Ilary merr Rolexes nga kasaforta. Do të jetë një shkatërrues si proces gjyqësor”, shtoi D’Agostino.

Totti gjeti mesazhe, zbulohen detaje të reja nga ndarja e çiftit:

Totti gjeti mesazhe, zbulohen detaje të reja nga ndarja e çiftit:

Totti gjeti mesazhe, zbulohen detaje të reja nga ndarja e çiftit: