1 Korrik 2023, 12:25

Vajzat zihen për një palë rroba banjo

Vajzat zihen për një palë rroba banjo

XING

Vajzat zihen për një palë rroba banjo

Një situatë e pazakontë ku 2 gra kanë goditur një vajzë për shkak se nuk u pëlqenin rrobat e saj të banjës, ka ndodhur në Rusi.

Sipas asaj që shkruajnë mediat, gratë janë shprehur se rrobat e banjës të vajzës kanë qenë shumë provokuese.

Si pasojë e dhunës vajza ka marrë lëndime në trup. Ndërkohë, ajo ka bërë padi ndaj tyre dhe grupi hetimor ka nisur hetimet për të identifikuar gratë dhe vënien e tyre para përgjegjësisë.