17 Mars 2023, 16:50

'Zoti na ndihmoftë nëse mendon se i duhet edhe kjo', Naomi Campbell 'kryqëzohet' për fotoshopin

XING

'Zoti na ndihmoftë nëse mendon se i duhet edhe kjo', Naomi

Super modelja Naomi Campbell është kritikuar për photoshop. Campbell ishte e pranishme në Oscars 2023 dhe postoi një seri imazhesh në Instagramin e saj të cilat dukeshin mjaft të fotoshopuara.

'Zoti na ndihmoftë nëse mendon se i duhet edhe kjo', Naomi

Fansat që panë postimin e Campbell i krahasuan ato me fotografitë e bëra nga fotografi zyrtar i Vanity Fair pas festës dhe ndryshimi ishte i habitshëm.

Shumë e konsiderojnë këtë si një shembull të keq për vajzat e reja.

'Zoti na ndihmoftë nëse mendon se i duhet edhe kjo', Naomi

“Zoti na ndihmoftë nëse edhe Naomi mendon se i duhet kjo”, ka komentuar një fans nën foto.

“Kjo është ajo që ndodh kur e gjithë jeta juaj rrotullohet rreth pamjes suaj dhe ajo është mësuar që fotot profesionale të fotoshopohen kaq shumë”, shtoi një tjetër komentues.

'Zoti na ndihmoftë nëse mendon se i duhet edhe kjo', Naomi