25 Maj 2019, 23:32

Nightmare on Xing with Ermalin: Flame and Sheep smold one another with food

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën me ushqime

XING

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Të ftuara mbrëmjen e sotme në "Xing me Ermalin", ishin Flaka dhe Qëndresa Krelani, dy motrat nga Kosova, njëra këngëtare e tjetra moderatore. Gjatë emisionit ato zbuluan shumë të pathëna nga jeta e tyre, por edhe shkaktuan të qeshura e argëtuan publikun.

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Flaka dhe Qeqa u bënë pjesë e një super loje ku duhet t'i përgjigjeshin pyetjeve lidhur me njëra-tjetrën. Ajo që nuk gjente përgjigjen e saktë do përlyhej me ushqimet e vendosura në tavolinë.

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Flaka dhe Qeqa nuk arritën të gjenin shumicën e përgjigjeve dhe i hodhën njëra-tjetrës ushqime si vezë, miell, lëngje, kos, mustard etj.

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën

Nami në Xing me Ermalin: Të ftuarat perlyejne njëra-tjetrën