5 Janar 2022, 17:45

No more hiding, passionate kisses between Angel and Dagzi (Video)

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)

XING

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)

Dagz dhe Einxhel nuk i kursejnë më puthjet dhe përqafimet me njëri-tjetrin. Dyshja janë zyrtarisht çift dhe mëngjesin e sotëm u zgjuan të përqafuar në një shtrat. 

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)

Vetëm së fundmi, Dagz i ka dhuruar moderatores një puthje pasionante. 

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)

Ndjenjat për Einxhelin duken të jenë aq të forta, aq sa ai vendosi të qëndrojë në shtëpi vetëm për të.

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)

Nuk fshihen më, puthje pasionante mes Einxhelit dhe Dagzit (Video)