11 Maj 2019, 13:51

No one had noticed: The well-known Albanian singer is Sidious Beyler's saga

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar qenka sozi e Sidrit Bejlerit

XING

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar

Sidrit Bejleri është padyshim një ndër figurat më të njohura të muzikës shqiptare, emrin e të cilit mbajnë hitet si "O moj ti me sytë e zi", "Në prag të derës" etj.

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar

Mirëpo me siguri nuk e keni vënë re se këngëtari ka ngjashmëri të madhe me Land Kademin, i cili është rikthyer sërish në muzikë pas 15 vitesh mungesë.

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar

Ai ishte i ftuar në emisionin "Zonë e lirë" dhe teleshikuesit dërgonin vazhdimisht mesazhe për ngjashmërinë e tij të madhe me Sidritin. Madje, Landi tregoi se shpeshherë atë e kishin ngatërruar me këngëtarin për shkak të ngjashmërisë.

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar

Askush s'e kishte vënë re: Këngëtari i njohur shqiptar