6 Maj 2019, 11:28

No one knew, the special link between Ledger and Liberté was discovered

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe Libertës

XING

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Ditën e djeshme në emisionin "E diell" ka qenë i ftuar reperi i njohur shqiptar Ledri Vula i cili ka rrëfyer shumë të pathënë nga jeta private dhe karriera e tij. Në një moment, Ledri është surprizuar teksa në ekranin e studios është shfaqur moderatorja e njohur Liberta Spahiu e cila ka zbuluar për të gjithë lidhjen e veçantë me reperin.

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Liberta ka rrëfyer se me Ledrin njihet që nuk kanë qenë fëmijë pasi kanë qenë në një shkollë. “Ledrin e njoh qysh nga shkolla fillore, Është dy vjet më i ri se unë dhe më kujtohet si sot se kush shkonim në mësim, gjitha vajzat e shkollës e prisnin Ledrin të vinte. Ai ka qenë simpatia e të gjithëve. Ledri është super djalë i edukuar dhe gjithashtu shumë i qetë”, ka përfunduar Liberta.

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Ndërkohë pasi pa mesazhin, Ledri ka rrëfyer se Liberta është shume e veçantë për të dhe mban mend se në shkollë ajo ka qenë një nga vajzat më të bukura.

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

“Libertën e kam shumë shoqe të mirë dhe e njoh prej kur kam qenë fëmijë. Liberta ka qenë ndër vajzat më të bukura në shkollë. Fëmijët kapeshin për tu rrahur për të”, përfundon Ledri.

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe

Askush nuk e dinte, zbulohet lidhja e veçantë mes Ledrit dhe