21 Maj 2018, 17:13

Nobody knew: This Albanian singer was presently present at the royal wedding

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme në dasmën mbretërore

XING

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme

Dasma mbretërore ishte një prej ngjarjeve më të përfoluara të ditëve të fundit dhe momenti i kurorëzimit me martesë të Meghan Marke dhe princ Harryt preku zemrat e çdokujt.

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme

Mirëpo, askush nuk e dinte se gjatë dasmës më të rëndësishme dhe më të ndjekur në botë, ishte e pranishme edhe këngëtarja shqiptare Poni.

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme

Ditën e djeshme ajo ka publikuar në profilin e saj në Instagram disa pamje ku ka treguar se po qëndron në Londër.

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme

Mirëpo, Poni i ka surprizuar të gjithë ndjekësit e saj kur ka pozuar pranë Pallatit Mbretëror, ku mijëra njerëz u mblodhën për të parë ceremoninë madhështore të Meghan dhe princ Harryt.

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme

Ajo shfaqej në mes të njerëzve duke pozuar përpara kamerës dhe ka vendosur të mos shkruajë asgjë në përshkrimin e fotos që tërhoqi menjëherë vëmendjen të gjithëve.

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme

Askush s'e dinte: Kjo këngëtare shqiptare ishte dje e pranishme