3 Gusht 2019, 14:37

Nobody wants this to happen / Horrible what happened to Angelina at the festival

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i ndodhi Anxhelinës në festival

XING

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Një ndër të ftuarat në “Sunny Hill Festival” mbrëmjen e djeshme ka qenë dhe Anxhelina Hadergjonaj.Ajo ka ndjekur nga afër performancën e kolegëve të saj dhe videot në InstaStory gjatë zhvillimit të evenimentit, tregojnë se ajo po kënaqej pafund.

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Mirëpo, jo gjithçka ka shkuar vaj për të. Më vonë me anë të një njoftimi në instagram, Anxhelina bëri të ditur se telefoni i saj kishte humbur dje në mbrëmje. “Humba telefonin tim mbrëmë, më kontaktoni në DM nëse keni nevojë për mua,” ka njoftuar Anxhelina.

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Kujtojmë se këtë të shtunë, pra sot, do të zhvillohet nata e dytë e festivalit “Sunny Hill”, dhe pjesëmarrës do të jenë kryesisht interpretues të muzikës hip-hop.

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i

Askush nuk do që t'i ndodhë kjo/ E tmerrshme ç'i