25 Gusht 2018, 15:04

Nora Istrefi coexisted with this Albanian singer and no one knew anything

Nora Istrefi ka bashkëjetuar me këtë këngëtar shqiptar dhe askush nuk dinte gjë

XING

Nora Istrefi ka bashkëjetuar me këtë këngëtar shqiptar

Nora Istrefi është një prej këngëtareve më të komentuara të showbizit shqiptar dhe ndër më të ndjekurat në rrjetin social Instagram. Karriera e saj muzikore ka filluar vite më parë dhe tashmë ajo është kthyer në një nga këngëtaret më të suksesshme, këngët e të cilës kthehen në hite.

Nora Istrefi ka bashkëjetuar me këtë këngëtar shqiptar

Mirëpo, askush nuk e dinte se para se të bëhej e famshme, teksa ishte në moshë të vogël, Nora ka jetuar në të njëjtën shtëpi me Ermal Fejzullahun. Këtë lajm e zbuloi vetë këngëtari në një intervistë për 'Mirage'.

Nora Istrefi ka bashkëjetuar me këtë këngëtar shqiptar

"Me Norën jemi rritur bashkë. Me Norën kemi jetuar edhe në një shtëpi madje kur kemi qenë fëmijë. Familjet tona kanë jetuar bashkë, kemi patur afrimitet."- ka rrëfyer ai.