29 Janar 2022, 19:45

Not Beatrix, Donald carries the special tattoo and is dedicated to Fifi

Jo Beatrixës, Donaldi gdhend tatuazhin e veçantë dhe i dedikohet Fifit

XING

Jo Beatrixës, Donaldi gdhend tatuazhin e veçantë dhe i

Ditën e sotme banorët e “Big Brother VIP” patën mundësi të bënin tatuazhe brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri. Donaldi zgjodhi të mbante premtimin që i kishte bërë Fifit, duke gdhendur në krah fjalën “Filoqyl”.

Jo Beatrixës, Donaldi gdhend tatuazhin e veçantë dhe i

Me këtë nofkë aktori thërriste Fifin kur ajo ishte në “Big Brother VIP”. Padyshim këngëtares i është bërë qejfi dhe e ka shpërndarë videon e këtij momenti në Instastory. 

Jo Beatrixës, Donaldi gdhend tatuazhin e veçantë dhe i

Kujtojmë se të njëjtin tatuazh bëri dhe Fifi sapo doli nga shtëpia e madhe. Nga ana tjetër Donaldi i kishte premtuar dhe Beatrixës që do bënte emrin e saj, por ndoshta kjo do të ndodhë kur ai të dalë.

Jo Beatrixës, Donaldi gdhend tatuazhin e veçantë dhe i

Jo Beatrixës, Donaldi gdhend tatuazhin e veçantë dhe i

Jo Beatrixës, Donaldi gdhend tatuazhin e veçantë dhe i

Jo Beatrixës, Donaldi gdhend tatuazhin e veçantë dhe i

Jo Beatrixës, Donaldi gdhend tatuazhin e veçantë dhe i