28 Janar 2022, 09:38

Not over: Ana and Arjoni face off in court

Nuk ka mbaruar: Ana dhe Arjoni përballen në gjykatë

XING

Nuk ka mbaruar: Ana dhe Arjoni përballen në gjykatë

Në sezonin e dytë të “Përputhen” ishte i bujshëm skandali Ana-Arjon, nga i cili të dy konkurrentët u përjashtuan. Arjoni publikoi imazhe të tij dhe Anës në shtrat, ndërsa kjo e fundit tha se kishte shkuar pasi ai nuk ndihej mirë.

Nuk ka mbaruar: Ana dhe Arjoni përballen në gjykatë

Dyshja u përballën dhe në gjykatë, por sipas Arjonit përballja u mbyll në favor të tij sepse Ana nuk kishte mjaftueshëm prova për një padi.

Nuk ka mbaruar: Ana dhe Arjoni përballen në gjykatë

Gjërat mes dyshes nuk janë qetësuar, madje pas një muaji do të përballen sërish në gjykatë. Këtë e ka bërë të ditur Arjoni me një koment në faqen zyrtare të “Përputhen”, ku shkruan se Ana e akuzon për përndjekje.

Nuk ka mbaruar: Ana dhe Arjoni përballen në gjykatë

Nuk ka mbaruar: Ana dhe Arjoni përballen në gjykatë

Nuk ka mbaruar: Ana dhe Arjoni përballen në gjykatë

Nuk ka mbaruar: Ana dhe Arjoni përballen në gjykatë