3 Gusht 2019, 12:37

Now with clear desires, here's to becoming Hueydah's son

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet djali i Hueydës

XING

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Protagonist në ditët e Hueyda El Saied është padyshim djali i saj Gabrieli, i cili shfaqet pothuajse në çdo InstaStory të saj në instagram.

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Së fundmi, Hueyda ka bërë publike se Gabrieli, sado i vogël të jetë, është një djalë që i ka dëshirat dhe ëndrrat për të ardhmen që tani të qarta.

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Gjatë një bisede, partneri i nënës së tij, e ka pyetur se ç’dëshiron të bëhet kur të rritet. I vogli Gabriel pa hezituar aspak është përgjigjur se dëshiron të bëhet kryeministri i Shqipërisë. Këtë rrëfim nga ana e tij, Hueyda e ka ndarë me ndjekësit e saj në instagram duke bërë të ditur se ka gjetur tanimë kryeministrin e ardhshëm të Shqipërisë.

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Kujtojme se Gabrieli është ende i vogel, dhe nuk dihet nëse kjo dëshirë e tij do të vazhdojë edhe kur ai të rritet.

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet

Që tani me dëshira të qarta, ja çdo të bëhet