30 Gusht 2018, 16:48

Of the three-week arrested, I have the strange behavior in Ridvan's jail

Prej 3-javësh i arrestuar, ja sjellja e çuditshme në burg e Ridvanit

XING

Prej 3-javësh i arrestuar, ja sjellja e çuditshme në burg e

Që prej 13 gushtit, autori i masakrës së Vlorës, i cili i mori jetën 8 familjarëve të tij, Ritvan Zykaj, është dënuar me burg. Askush prej familjarëve të tij nuk është interesuar ende për të.

Prej 3-javësh i arrestuar, ja sjellja e çuditshme në burg e

Ai qëndron i vetëm në qeli dhe ka shfaqur sjellje të çuditshme gjatë qëndrimit në burg. Burime nga policia e Vlorës kanë raportuar për 'Abc News' se ai nuk pranon të komunikojë me askënd.

Prej 3-javësh i arrestuar, ja sjellja e çuditshme në burg e

Ridvani nuk ka dalë në asnjë rast për ajrim dhe ushqimin ka kërkuar ta marrë në qeli, për të mos u bashkuar me të paraburgosurit e tjerë. Burimi shprehet se i dënuari është mjaft i qetë dhe aspak i penduar për krimin që ka bërë.

Prej 3-javësh i arrestuar, ja sjellja e çuditshme në burg e