13 Qershor 2023, 16:14

'Oh dear, you left it at home...', Luizi does not hesitate to Kiara: I left you too

'O lumëmadh ke lënë në shtëpi...', Luizi s'ja përton Kiarës: Edhe ty të kam lënë

XING

'O lumëmadh ke lënë në shtëpi...', Luizi

Luizi dhe Kiara këto ditë ndodhen larg njëri-tjetrit pasi këngëtari ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për disa koncerte. Nga atje ai ka postuar një foto duke pozuar para një Rolls Royce dhe nuk ka munguar një koment nga Kiara.

'O lumëmadh ke lënë në shtëpi...', Luizi

"O lumëmadh patentën e ke lënë në shtëpi", i shkruan Kiara.

"Të kam lënë edhe ty, por kjo s'do të thotë gjë", ia kthen Luizi duke shkaktuar qindra komente e replika nga fansat.

'O lumëmadh ke lënë në shtëpi...', Luizi