7 Qershor 2023, 16:26

'Oh my God, how beautiful you are', Ronaldo and Jori end up in bed

'O Zot sa e bukur që je', Ronaldo dhe Jori përfundojnë në shtrat

XING

'O Zot sa e bukur që je', Ronaldo dhe Jori përfundojnë

Ronaldo Sharka dhe Jori Delli kanë ruajtur një miqësi mjaft të ngushtë pas daljes nga shtëpia e famshme dhe së fundmi kanë udhëtuar drejt Turqisë për xhirimet e “Kepi i VIP-ave”.

Ronaldo ka publikuar së fundmi një video teksa shihet në shtrat me Jorin, ku kjo e fundit është duke fjetur.

'O Zot sa e bukur që je', Ronaldo dhe Jori përfundojnë

“O Zot sa e bukur që je. Si mund të jetë robi kaq i bukur. Kjo krijesë kaq e veçantë. Perri. Je kokërr ylli. Je dritë”, dëgjohet t’i thotë Ronaldo.

'O Zot sa e bukur që je', Ronaldo dhe Jori përfundojnë