2 Gusht 2019, 16:53

Omeri and Nihani, two actors in the new super series, return to the screen

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në super serialin e ri

XING

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në

Dy aktorët shumë të njohur turk, Engin Akyurek të cilin e njohim si Omer nga seriali "Diamante dhe dashuri" dhe Neslihan Atagul e njohur si Nihani nga "Kara Sevda", do t'i shohim bashkë në një serial.

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në

Seriali do mbajë titullin "Vajza e ambasadorit" dhe mediat turke bëjnë të ditur se xhirimet do nisin në shtator.

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në

Ky serial do rikthejë aktorin Engin Akyurek i cili pas serialit "Diamante dhe dashuri" u përqëndrua në librin e tij dhe prej vitesh nuk e kemi parë në telenovela.

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në

Po ashtu ky është rikthimi edhe i Neslihanit e cila prej kohësh nuk kishte pranuar asnjë ofertë për tu rikthyer e duket se skenari i këtij seriali i ka pëlqyer shumë./Xing.al

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në

Rikthehen në ekran Omeri dhe Nihani, dy aktorët çift në