21 Maj 2019, 17:01

On the day of birth, Castro Zizo takes the most special gift you have ever seen

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të veçantë që keni parë

XING

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të

Ditën e sotme, këngëtari i njohur dhe moderatori i "Late Night Show", Kastro Zizo, feston 35-vjetorin e tij të lindjes.

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të

Ai ka ndarë me ndjekësit në Instagram dhuratën speciale që ka marrë në këtë ditë, e cila duket se i ka pëlqyer jashtë mase Kastros.

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të

"Ne kete 35 vjetor te lindjes sime sapo u bera nje YLL. Nje Yll prej verteti ama...jam vetem 175 vite drite larg per cdo gezim e hidherim! Flm zemer @mancellarides per kete super dhurate!"- shkruan ai krahas fotos së çertifikatës, ku etiketon një vajzë misterioze për publikun.

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të

Në ditën e lindjes, Kastro Zizo merr dhuratën më të