7 Gusht 2019, 23:02

Once upon a time, this was how Inis John looked in his teens

Njëherë e një kohë, kështu dukej Inis Gjoni në adoleshencë

XING

Njëherë e një kohë, kështu dukej Inis Gjoni në

Inis Gjoni vazhdon të jetë aktive në rrjete sociale ndonëse u bënë vite që është distancuar nga daljet e shpeshta në publik. Ajo ka një numër të konsiderueshëm ndjekësish në instagram dhe me raste poston foto nga projektet e saj ose ndonjë gjë nga e kaluara.

Njëherë e një kohë, kështu dukej Inis Gjoni në

Së fundmi Inisi ka ndarë me fansat e saj një foto të sajën në moshën 12 ose 13 vjeçare kur ajo ishte në shkollë baleti. Ajo shfaqet e veshur me një kostum tradicional që i përket Shqipërisë së Mesme dhe fytyra i rrezaton e gjitha nga një super buzëqeshje e madhe.

Njëherë e një kohë, kështu dukej Inis Gjoni në

Nëse e shikojmë me vëmendje, tiparet e fytyrës e gjithçka tjetër, vërejmë se portreti i Inisit nuk ka ndryshuar shumë dhe ajo vazhdon të mbetet po e njëjta, vetëm se me shumë vite të tjera në supe.

Njëherë e një kohë, kështu dukej Inis Gjoni në

Njëherë e një kohë, kështu dukej Inis Gjoni në

Njëherë e një kohë, kështu dukej Inis Gjoni në

Njëherë e një kohë, kështu dukej Inis Gjoni në

Njëherë e një kohë, kështu dukej Inis Gjoni në