3 Janar 2022, 22:17

One doctor, the other cook, two young girls join Love Story

Njëra doktoreshë, tjetra kuzhiniere, dy vajza të reja i bashkohen Love Story

XING

Njëra doktoreshë, tjetra kuzhiniere, dy vajza të reja i bashkohen

"Love Story" këtë vit ka nisur me një surprizë. Dy vajza të reja kanë ardhur në emision për të gjetur dashurinë e tyre.

Njëra doktoreshë, tjetra kuzhiniere, dy vajza të reja i bashkohen

Ato janë Anxhelina dhe Klaudja dhe u prezantuan në spektaklin e sotëm nga Alketa. Anxhelina është doktoreshë mami, ndërsa Klaudja është kuzhiniere dhe ka një biznes të sajin privat.

Njëra doktoreshë, tjetra kuzhiniere, dy vajza të reja i bashkohen

Detajet për vajzat do të merren vesh në ditët në vijim.

Njëra doktoreshë, tjetra kuzhiniere, dy vajza të reja i bashkohen