21 Gusht 2019, 14:16

One month after giving birth, a sweet photo of Rona Nishliu's daughter is published

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës së Rona Nishliut

XING

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

Në muajin korrik, këngëtarja e njohur Rona Nishliu u bë nënë për herë të parë e një vajze që e pagëzoi me emrin e veçantë Noa. Një javë pas lindjes ajo bëri publik lajmin dhe postoi një foto ku shihej me Noan në krahë.

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

“Ndjenja më përmbushëse dhe më kuptimplotë deri më sot! Më 19.07.2019, në duart tona erdhi Noa. Gjithë këto ditë nuk po gjej fjalët e duhura që të shpreh gëzimin tim për bekimin më të rëndësishëm në jetë. Për shërbimin plot përkushtim, dashuri dhe njerëzor.”, shkruante ajo në foton ku ishte kujdesur të mbulonte fytyrën e vogëlushes.

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

Gjatë këtyre javëve, Rona është treguar shumë diskrete dhe nuk ka publikuar asnjë foto të vogëlushe. Mirëpo, pak më parë ajo ka vendosur të bëj një dedikim për të.

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

Rona ka postuar një foto ku shihet Noa tashmë 1 muajshe dhe pranë ka shkruar: “Grimca më e fuqishme e dashurisë!”

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës

Një muaj pas lindjes, publikohet fotoja e ëmbël e vajzës