16 Gusht 2018, 00:09

Oriola Marashi leaves 'with the language abroad' and Drini Zeqon, do not miss this picture

Oriola Marashi lë 'me gjuhën jashtë' edhe Drini Zeqon, mos e humbisni këtë foto

XING

Oriola Marashi lë 'me gjuhën jashtë' edhe Drini Zeqon,

Oriola Marashi është padyshim modelja më e komentuar e momentit, fotot e videos e saj provokuese nuk kanë si të mos tërheqin vëmendjen e të komentohen shumë.

Oriola Marashi lë 'me gjuhën jashtë' edhe Drini Zeqon,

Djemtë 'lënë kokën' pas saj e kjo kuptohet edhe nga komentet e shumta që modelja merr, por tani kanë filluar edhe VIP-at që të çmenden pas Oriolës. Në një nga fotot e saj të fundit ka komentuar edhe moderatori i njohur Drini Zeqo i cili i shkruan: "Dukesh aq e mirë sa je" dhe një emoji me gjuhën jashtë.

Oriola Marashi lë 'me gjuhën jashtë' edhe Drini Zeqon,

"Aaa mi amor", ja kthen Oriola ndërsa Drini i replikon se për shkak të qindra komenteve në foto, ai as nuk mund të gjejë përgjigjen e saj.

Oriola Marashi lë 'me gjuhën jashtë' edhe Drini Zeqon,