29 Gusht 2018, 17:27

Other moves, renowned journalist, leave Top Channel

Lëvizje të tjera, gazetari i njohur largohet nga Top Channel

XING

Lëvizje të tjera, gazetari i njohur largohet nga Top Channel

Lëvizja në "Top Channel" e gazetarit Ylli Rakipi ishte e bujshme, megjithatë nuk ka zgjatur shumë.

Lëvizje të tjera, gazetari i njohur largohet nga Top Channel

Emisioni i tij "Të paekspozuarit" do të transmetohet në një televizion tjetër.

Lëvizje të tjera, gazetari i njohur largohet nga Top Channel

Mësohet se Ylli Rakipi do të kthehet sërish në 'News 24', ku do ti bashkohet kolegëve Andi Bushati dhe Fatos Lubonja.

Lëvizje të tjera, gazetari i njohur largohet nga Top Channel